Transsprint C

  • Product:
    Transsprint C
  • Merk:
    Brabus

De Transsprint C opent met een snelheid van maximaal 3 meter per seconde en is daarmee de snelste horizontale snellooppoort. Dankzij de zijwaartse opening is de volledige doorrijhoogte onmiddellijk beschikbaar, zowel voor binnen- als buitentoepassingen.

Het anti-crash systeem: innovatief en veilig!

De Transsprint is standaard uitgerust met een anti-crash systeem. Bij een botsing wordt het speciale uitklikmechanisme van de dragers geactiveerd. Daarbij worden de dragers mechanisch uitgeklikt en wordt de werking onmiddellijk onderbroken. Op die manier wordt de hoogste veiligheid gegarandeerd voor mensen, machines en transportgoederen.

Flexibele constructie en kleuren

Dankzij de specifieke constructie is de Transsprint snelrolpoort verkrijgbaar in vele uitvoeringen. Er is keuze tussen verschillende kleuren pvc-bekledingen, al dan niet met kijkvensters. Afhankelijk van de bouwkundige omstandigheden kan de poort worden aangepast.

Poortsturing met soft start/stop

Een zelfcontrolerende microprocessorsturing met geïntegreerde frequentieomvormer staat in voor de sturing van de poort. Ze versnelt de poort gecontroleerd, remt zacht af en zorgt op die manier voor een materiaalvriendelijke werking.

Related Entries