Garagepoorten

Brabus garagepoorten

Een garagepoort met persoonlijke signatuur

U zoekt een fraaie en praktische garagepoort als finishing touch voor uw woning? U zoekt een betrouwbaar en duurzaam product dat eenvoudig en veilig kan worden bediend? En vooral ook een garagepoort die gemaakt is volgens uw persoonlijke wensen en volledig in harmonie met uw woning? Dan bent u bij Brabus aan het juiste adres.

Al onze garagepoorten worden speciaal op bestelling geproduceerd. Wij bieden u een uitgebreid assortiment van kwalitatieve materialen, in uiteenlopende stijlen, met diverse structuren en designs. U kunt naar hartenlust combineren. Uiteraard kunt u ook de kleur van uw garagepoort volledig aanpassen aan uw persoonlijke smaak en de uitstraling van uw woning. Bij Brabus staan uw specifieke wensen en eisen centraal tijdens het volledige ontwerp- en productieproces. Dat resulteert in poorten die zich onderscheiden in kwaliteit en eigenheid tot in het kleinste detail.

Brabus kan desgewenst ook zorgen voor de automatisatie van uw poort. Voor de bediening kan u kiezen uit verschillende opties: drukknoppen, afstandsbedieningen, handzenders, codeklavieren, magneetsleutels, enz…

PDF documentatie