Automatisatie poorten

Home » Automatisatie

 

Voor de automatisatie van poorten, zoals een garagepoort of industriële poort, benadert u een specialist als Brabus in Sint-Lenaarts. Hier heeft u de keuze om een nieuwe poort met automatisatie te installeren of een bestaande poort te automatiseren. Dit bespaart u veel tijd en u hoeft de poort niet meer handmatig te openen en te sluiten. Door onze jarenlange ervaring in het installeren van zowel kleine als grote poorten kunnen wij u altijd een passende oplossing aanbieden.

Specialist in de automatisatie van alle types poorten

Van kleine garagepoorten tot een schuifpoort en van een grote industriële poort tot een kanteldeur: met een uitgebreid gamma biedt Brabus voor ieder type poort de juiste automatisatie. Wij installeren zowel trekmotoren als asmotoren, in functie van het type poort en het gebruik ervan.

Bediening op verschillende manieren

U kan een geautomatiseerde poort op verschillende manieren bedienen. Denk hierbij aan een sleutelschakelaar, badge lezer, codeklavier en een afstandsbediening, maar bijvoorbeeld ook via een app op uw smartphone.

Voor poorten die automatisch sluiten na een bepaalde tijd (bijvoorbeeld bij appartementsblokken), moet de wettelijke normering gevolgd worden. Die houdt in dat een auditieve of visuele signalisatie (knipperlichten dus) moet worden voorzien en dat fotocellen moeten worden geplaatst als onderloopbeveiliging.

Informeer naar de mogelijkheden voor de automatisatie van uw garagepoort

Wilt u meer weten over de automatisatie van uw garagepoort, industriële poort of andere poort? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via +32 (0)3 314 28 92 en we bespreken met u de mogelijkheden voor uw situatie.

Neem contact op

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak