Brandwerende poorten

Home » Brandwerende poorten

 

Door brandwerende poorten te laten plaatsen van Brabus neemt u preventieve maatregelen om de schade bij een brand zo beperkt mogelijk te houden. Bovendien zijn de poorten volledig aangepast aan de kenmerken van uw gebouw en voldoen ze aan de specifieke eisen die u heeft. Want niemand wil zijn gebouw in vlammen zien opgaan.

Brandwerende poorten laten plaatsen als bescherming tegen brand

Wanneer u uw pand zo goed mogelijk wilt beschermen tegen brand en u brandwerende poorten wilt laten plaatsen, helpen wij u graag verder. Brandwerende poorten worden doorgaans gebruikt als tussendeuren. Zo wordt bijvoorbeeld een groot magazijn verdeeld in meerdere compartimenten. Op die manier raakt in geval van brand niet alles beschadigd, maar slechts één compartiment.

Poorten in verschillende uitvoeringen

Als u brandwerende poorten wilt laten plaatsen, heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan sectionaalpoorten, rolpoorten of schuifpoorten. Welke poorten het meest geschikt zijn voor uw pand, hangt af van uw situatie en wensen. Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek bij ons in Merksplas, nabij Turnhout, om de mogelijkheden te bespreken.  

Beperk de schade in geval van brand

Natuurlijk wilt u brandschade tot het minimum beperken en daarom kunt u het best brandwerende poorten laten plaatsen door de specialisten van Brabus. Maak direct een afspraak door te bellen naar +32 (0)3 314 28 92. Heeft u nog vragen of wilt u deskundig advies? Neem ook dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag en helpen u met het vinden van de juiste poorten voor uw pand. Hierbij profiteert u van onze uitstekende service.

Neem contact op

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak