Brandwerende poorten

Home » Brandwerende poorten

 

Met brandwerende poorten van Brabus in Sint-Lenaarts neemt u preventieve maatregelen om de schade bij een brand zo beperkt mogelijk te houden. Bovendien zijn de poorten volledig aangepast aan de kenmerken van uw gebouw en voldoen ze aan de specifieke eisen die u heeft. Want niemand wil zijn gebouw in vlammen zien opgaan.

Niet alles raakt beschadigd bij brand

Brandwerende poorten worden doorgaans gebruikt als tussendeuren. Zo wordt bijvoorbeeld een groot magazijn verdeeld in meerdere compartimenten. Op die manier raakt in geval van brand niet alles beschadigd, maar slechts één compartiment.

Uitvoeringen

Brandwerende poorten zijn er in verschillende uitvoeringen, nl. als sectionaalpoorten, rolpoorten of schuifpoorten. Welke poorten het meest geschikt zijn voor uw pand, hangt uiteraard af van uw situatie. Graag nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek in Sint-Lenaarts.

Beperk de schade in geval van brand

Natuurlijk wilt u brandschade tot het minimum beperken. Wij geven u graag wat tips. Neem contact op met Brabus als u de materiële schade van een brand wil beperken. Samen bespreken we de mogelijkheden voor uw brandwerende poorten. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +32 (0)3 314 28 92. Ook voor vragen of het opvragen van meer informatie kunt u bellen naar eerdergenoemd telefoonnummer.

Neem contact op

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak