Docklevellers & dockshelters

Home » Docklevellers en dockshelters

 

Wilt u een dockshelter of dockleveller laten plaatsen bij uw pand in Turnhout? Schakel dan Brabus uit Merksplas in! Om vlot laden en lossen te verzekeren, compenseren docklevellers het hoogteverschil tussen de laadvloer van verschillende types vrachtwagens en de laadkaaien. Hydraulische laadbruggen, voorzetplatformen met uitschuifbrug, klapsegmentbrug of zwenkbare laadbruggen; Brabus biedt voor iedere situatie het geschikte systeem aan.

Wilt u een dockshelter laten plaatsen of ons laadhuis nabij Turnhout gebruiken?

Bij slechte weersomstandigheden zorgen onze dockshelters ervoor dat de goederen droog kunnen worden geladen. Indien er onvoldoende ruimte is in uw pand in Turnhout om een dockshelter te laten plaatsen, zijn onze laadhuizen een valabel alternatief. Een Brabus laadhuis bestaat uit een bordes met dockleveller, zijwanden, dak en laadopening met dockshelter. Onze laadhuizen zijn eveneens aan te bevelen voor het laden en lossen van temperatuurgevoelige goederen.

Verschillende toebehoren voor docklevellers en dockshelters

Bij Brabus kunt u naast het laten plaatsen van een dockleveller of dockshelter bij u in Turnhout ook terecht voor alle mogelijke toebehoren van docklevellers en -shelters: geleiders, stootbuffers, flappen, afdichtingen, luchtkussens, afbakeningspaaltjes, laadverlichting en meer.

Contacteer ons voor meer informatie

Wilt u een dockshelter laten plaatsen bij u in Turnhout en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer ons dan via +32 (0)3 314 28 92. Op basis van uw wensen kijken we naar de mogelijkheden en voorzien we u van passend advies. Heeft u ook interesse in een van onze poorten, zoals de Trafimatic Plus of onze brandwerende poorten? Ook dan kunt u bij onze specialisten terecht.

Download hier uw PDF informatie:

Brabus docklevellers – PROM

Neem contact op

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak