Docklevellers

N

specialist in verkoop

N

Naar wens aanpasbaar

N

Ruimtebesparend

Home » Docklevellers

 

Docklevellers zijn onmisbaar wanneer het noodzakelijk is om goederen in een vloeiende beweging in en uit een vrachtwagen te rijden. De docklevellers van Brabus compenseren het hoogteverschil tussen de laadvloer van vrachtwagens en de laadkade. Ervaar het gemak en plan vandaag nog een oriënterend gesprek in.

Kies uit twee verschillende soorten docklevellers

Bij Brabus bieden we twee soorten docklevellers aan:

  • Dockleveller met scharnierende lip
  • Dockleveller met uitschuivende lip

De hydraulische pomp zorgt ervoor dat het laadplatform omhooggaat. Bij een leveller met uitschuivende lip, wordt de lip op het hoogste punt uitgeschoven, waarna de leveller op de laadvloer van de vrachtwagen zakt. Met dit type leveller kunnen nog grotere afstandsverschillen worden overbrugd dan bij een scharnierende lip.

Alternatieven voor docklevellers

Ook wanneer er geen mogelijkheid is om een dockleveller te bouwen, bieden wij u een valabel alternatief aan. Ons laadhuis bestaat uit een bordes met docklevellers, zijwanden en een dak- en laadopening met dockshelter en wordt voor het desbetreffende gebouw gezet. Het grote voordeel? U bespaart ruimte in uw eigen magazijn. Daarnaast blijft de isolatie in het gebouw optimaal en is hierdoor ook zeer geschikt voor het laden en lossen van temperatuurgevoelige goederen.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in het huren van een laadhuis of het bouwen van docklevellers? Of bent u benieuwd naar de rest van ons aanbod, zoals onze industriële poorten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +32 (0)3 314 28 92. Onze specialisten in Merksplas, in de buurt van Turnhout, helpen u graag verder en bieden service op maat aan.

Neem contact op

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak