Dockshelters

N

specialist in verkoop

N

Naar wens aanpasbaar

N

Ruimtebesparend

Home » Dockshelters

 

Dankzij de universele dockshelters van Brabus in Sint-Lenaarts wordt de open ruimte tussen uw gebouw en de te lossen of laden vrachtwagen perfect afgesloten. Door dockshelters aan te schaffen, kiest u dus voor het beschermen van uw goederen, personeel en het gebouw tegen allerlei weersomstandigheden. Daarnaast blijven de energiekosten laag. Dus ook voor uw portemonnee is dit een uitstekende keuze.

Het verschil tussen mechanische en opblaasbare dockshelters

Binnen Brabus kunnen wij u twee verschillende soorten dockshelters aanbieden: mechanische en opblaasbare dockshelters. Het verschil? Een opblaasbare shelter sluit zeer nauwkeurig aan op de vrachtwagen waardoor de isolatie optimaal is. Is het verschil tussen de binnen- en buitentemperatuur groot? Dan raden wij u aan om voor de opblaasbare dockshelters te gaan. Ontvangt u graag persoonlijk en onafhankelijk advies? Plan dan een vrijblijvend gesprek met een van onze experts in op ons kantoor in Sint-Lenaarts.

Eén plek voor alle benodigdheden

Wilt u ook alle toebehoren voor dockshelters aanschaffen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan geleiders, stootbuffers, flappen, afdichtingen, luchtkussens en laadverlichting. Heeft u vragen over onze dockshelters of ontvangt u graag meer informatie over de werkwijze? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +32 (0)3 314 28 92.

 

Neem contact op

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak