Garagepoort kopen

N

specialist in verkoop

N

Naar wens aanpasbaar

N

Ruimtebesparend

Home » Garagepoort kopen

 

Door een garagepoort te kopen, geeft u de finishing touch aan uw woning. Brabus in Sint-Lenaarts maakt graag de garagepoort die u wilt kopen op maat. Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek in en maak uw wensen kenbaar.

Een garagepoort kopen? De mogelijkheden zijn eindeloos

Via Brabus heeft u de mogelijkheid om verschillende poorten te laten produceren, namelijk:

  • Sectionaal garagepoorten: kies uit dunne, dikke of grote panelen en laat de poort afwerken met hout, glas of aluminium. Daarnaast heeft u keuze uit tal van kleuren en motieven en wordt de poort op maat vervaardigd.
  • Kantelpoorten: u heeft keuze uit verschillende kleuren, motieven en designs. Ook heeft u veel mogelijkheden in afwerking, zoals glas, aluminium of hout.

Uw creativiteit heeft de vrije loop. Zo heeft u keuze uit verschillende paneeltypes en kunt u eventueel glaspartijen verwerken voor voldoende lichtinval en een moderne look. Daarnaast kunt u een loopdeur laten verwerken in de garagepoort en de poort gelijk laten lopen met de gevel, zodat u het verschil tussen de poort en de gevel niet ziet.

Diverse soorten automatisatie

Naast dat de mogelijkheden van de uitstraling van garagepoorten eindeloos zijn, heeft u ook ruime keuze wat betreft automatisatie. Zo kunt u uw garagepoort bedienen met een sleutelschakelaar, codeklavier, afstandsbediening, badgelezer of met een app op uw smartphone. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de garagepoort handmatig te bedienen.

Multimerk

De sterkte van Brabus is dat we niet gebonden zijn aan één specifiek merk. We plaatsen poorten van onder andere Hörmann, Alpha en Condoor. Hierdoor kunnen we u altijd een gepaste oplossing aanbieden, in functie van uw smaak, de technische vereisten en uw budget.

Mogelijkheden bespreken? Neem contact op!

Kijkt u al uit naar die stijlvolle toevoeging aan uw woning? Een garagepoort die bij u past en tot in detail is uitgewerkt? Neem dan contact met ons op via +32 (0)3 314 28 92 om de mogelijkheden te bespreken. Bij vragen over het kopen van een garagepoort of voor meer informatie belt u ook naar het eerdergenoemd telefoonnummer.

Neem contact op

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak