Hörmann poorten

N

specialist in verkoop

N

Naar wens aanpasbaar

N

Ruimtebesparend

Home » Hörmann poorten

 

Wilt u uw woning voorzien van een of meerdere Hörmann poorten die helemaal op basis van uw wensen worden samengesteld? In dat geval schakelt u Brabus in! We bespreken de mogelijkheden met u, waarna de garagepoort op bestelling wordt geproduceerd. Kijk op uw gemak rond op de website en doe alvast wat inspiratie op.

Bewezen kwaliteit en diverse designs met Hörmann poorten

Dankzij de jarenlange ervaring in de productie van garagepoorten, levert het merk Hörmann poorten van bewezen kwaliteit. Om deze kwaliteit te waarborgen, wordt iedere poort tot in detail uitgewerkt. De producent hecht overigens veel waarde aan duurzame functies en veilige bediening. U heeft keuze uit een grote verscheidenheid aan designs, waardoor u altijd een garagepoort vindt die past bij uw woning.

Verschillende soorten, afmetingen, kleuren en bedieningen

U heeft veel keuze als u kiest voor de poorten van Hörmann. Allereerst heeft u keuze uit verschillende poorten, zoals kantelpoorten en sectionaalpoorten. Daarnaast zijn de poorten verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wordt de poort zodanig geproduceerd dat deze precies in uw woning past. Bovendien zijn er verschillende kleuren en bedieningsmogelijkheden beschikbaar.

Informeer naar de mogelijkheden

Kunt u niet wachten totdat er een (nieuwe) garagepoort wordt gemonteerd bij uw woning? Een die volledig bij uw woning past? Neem dan contact op met Brabus in Merksplas, vlak bij Turnhout, om de mogelijkheden van onze Hörmann poorten te bespreken. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +32 (0)3 314 28 92.

Neem contact op

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak