Industriële kantelpoorten

Home » Industriële kantelpoorten

 

Novoferm Trafimatic Plus kantelpoort

De Trafimatic Plus is een kantelpoort die binnen de gevel blijft. Het systeem is geruisloos en is bijzonder duurzaam. De Trafimatic Plus is bij uitstek geschikt voor frequent gebruikt. Daardoor wordt voor parkeergarages vaak gekozen voor deze kantelpoort. De Trafimatic Plus is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en kan worden afgewerkt met hout, aluminium of perfo-plaat en kan desgewenst met een geïntegreerde loopdeur worden geleverd.

Brabus is exclusief verdeler van deze kantelpoorten in België.

Hörmann ET 500 kantelpoort

De tegenhanger van Hörmann is de ET 500. Ook deze kantelpoort is bedoeld voor hoogintenstief gebruik en daardoor uitermate geschikt voor gemeenschappelijke parkeergarages.

Net zoals de Trafimatic Plus kan de ET 500 in grote mate worden gepersonaliseerd qua look and feel.

Kies voor beproefde betrouwbaarheid

Een industriële kantelpoort is bedoeld voor intensief gebruik. Door de uitbalancering met contragewichten wordt de toegangspoort aangepast aan de situatie ter plekke. Dat terwijl de flexibiliteit en de betrouwbaarheid behouden blijven. Heeft u vragen over de Trafimatic Plus of de ET 500? Of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via +32 (0)3 314 28 92.

Neem contact op

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak