Industriële poorten

N

specialist in verkoop

N

Naar wens aanpasbaar

N

Ruimtebesparend

Home » Industriële poorten

 

Industriële poorten

Voor industriële poorten benadert u een specialist als Brabus in Sint-Lenaarts. Dankzij onze jarenlange ervaring in het leveren van poorten, bieden wij ook voor uw situatie een passende oplossing. We bespreken uw wensen, waarna de industriepoorten op maat worden geproduceerd. Met de juiste poort bent u op lange termijn zeker van een veilige en optimale oplossing.

Kies voor de industriële poorten die bij u passen

Hoe intensief wordt de poort gebruikt? Welke voertuigen moeten door de poort rijden? Maken voetgangers gebruik van de poort? Waarvoor wordt de poort gebruikt? Het zijn slechts een aantal vragen die u zichzelf stelt bij het kiezen van industriële poorten. Het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt om de toegang tot uw gebouw te optimaliseren en de veiligheid te verhogen. Brabus biedt verschillende industriepoorten aan, zoals:

Multimerk

De sterkte van Brabus is dat we niet gebonden zijn aan één specifiek merk. We plaatsen poorten van onder andere Hörmann, Alpha en Condoor. Hierdoor kunnen we u altijd een gepaste oplossing aanbieden, in functie van de technische vereisten en uw budget. Voor onderhoud en herstelling gaan we nog ruimer, bijvoorbeeld ook Crawford, Novoferm, Nassau , enz…

Multitoepassing

Brabus levert poorten voor zowat alle toepassingen: KMO-gebouwen, logistieke gebouwen, kippenstallen, appartementen met een gemeenschappelijke parkeergarage, gekoelde opslagruimtes, en ga zo maar door. Elke toepassing vereist een specifiek aangepaste poort.

Verleng de levensduur en vergroot de betrouwbaarheid met een onderhoudscontract

Om de levensduur van industriepoorten te verlengen en de betrouwbaarheid te vergroten, is het verstandig om de poorten geregeld te onderhouden. Bij Brabus heeft u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten voor herstel, service en onderhoud aan uw industriële poort.

Welke poort is geschikt voor uw situatie?

Door de uiteenlopende mogelijkheden wat betreft industriële poorten, kan het lastig zijn om een weloverwogen keuze te maken. Onze vakspecialisten voorzien u daarom van gedegen advies, zodat u een poort kiest die bij uw situatie past. Wilt u advies ontvangen? Of wilt u meer weten over de verschillende industriepoorten in het gamma? Via +32 (0)3 314 28 92 spreekt u snel een van onze medewerkers.

Neem contact op

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak