Industriële sectionale poorten

Home » Industriële sectionale poorten

 

Industriële sectionale poorten zijn praktische garagepoorten. Dankzij de verschillende panelen openen de deuren gemakkelijk en bespaart u ruimte ten opzichte van kanteldeuren. Brabus levert sectionaalpoorten die steeds op maat worden gemaakt. U kunt rekenen op een uitstekende dienstverlening voor, tijdens en na de installatie.

Uitstekende isolatie, configuratie naar wens

Industriële sectionale poorten zijn verkrijgbaar in verschillende paneeldiktes, nl. 40, 60 of 80 mm. Daarnaast kan u ook nog eens kiezen uit verschillende paneeltypes (stucco, microrib, vlak), diverse kleuren en een hele rist opties (raampjes, loopdeuren, …). We bepalen samen met u wat mogelijk en gewenst is.

Kwalitatief maatwerk voor iedere toepassing

Omdat de mogelijkheden met industriële sectionaalpoorten zeer divers zijn en de poorten weinig ruimte in beslag nemen, passen ze in ieder bedrijfsgebouw. De poorten zijn verkrijgbaar in staal, aluminium of een combinatie van beide materialen. Bovendien voldoen de sectionaalpoorten aan de norm EN13241-1 en hebben een TÜV Nord toelating. Zo bieden wij voor iedere toepassing een maatwerk oplossing.

Bel gerust voor meer informatie

Industriële sectionale poorten zijn belangrijk voor uw magazijn, fabriekshal of appartementencomplex. Daarom kiest u voor de poorten en dienstverlening van Brabus. Wilt u meer informatie ontvangen? Of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: +32 (0)3 314 28 92.

Neem contact op

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak