Kantelpoort

N

specialist in verkoop

N

Naar wens aanpasbaar

N

Ruimtebesparend

Home » Kantelpoort

 

Wilt u uw huidige kantelpoort vervangen voor een nieuwe? Dan helpt Brabus in Sint-Lenaarts u graag verder. Wij leveren en installeren onder meer kantelpoorten die geheel op bestelling worden geproduceerd. In combinatie met een betrouwbare service en vlekkeloze afwerking bieden wij u dus een altijd een oplossing op het gebied van wentelpoorten.

Kantelpoort is de tijdloze klassieker onder de garagepoorten

Tegenwoordig zijn kantelpoorten klassiekers onder de garagepoorten en er wordt nog steeds vaak voor gekozen. De poort bestaat uit een grote plaat, die met behulp van een veer naar boven wordt gekanteld, zodat de wentelpoort horizontaal tegen het plafond schuift. Het is een ideale oplossing voor woningen, maar dankzij de ventilatieopeningen worden kantelpoorten regelmatig gebruikt bij parkeerplaatsen. Door de eenvoudige opbouw is een kantelpoort relatief goedkoop.

Ruime keuzevrijheid voor kleuren, designs en afmetingen

U heeft een grote keuzevrijheid als het aankomt op de kleur, het design en de afmeting voor uw kantelpoort. Gezien Brabus de poort op bestelling laat produceren, kunt u de kanteldeur geheel naar wens aanpassen. Bovendien heeft u de mogelijkheid om de wentelpoort te automatiseren.

Ontvang gedegen advies voor een weloverwogen keuze

Wij denken graag met u mee op het gebied van uw productkeuze. Indien gewenst geven onze vakspecialisten u vakkundig advies, zodat u een weloverwogen keuze maakt. Zowel voor, tijdens als na de installatie geniet u van een uitstekende service. Wilt u meer weten? Of heeft u vragen? Bel gerust naar +32 (0)3 314 28 92.

Neem contact op

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak