Industriële schuifpoort

Home » Schuifpoort

 

Voor een industriële schuifpoort kunt u terecht bij Brabus uit Merksplas, nabij Turnhout. In het gamma treft u niet-geïsoleerde schuifpoorten, geïsoleerde schuifpoorten tot zelfs supergeïsoleerde schuifpoorten voor koel- en vriescellen en fruitbewaring. De poorten worden op maat gemaakt. Met de keuze uit diverse uitvoeringen kiest u altijd een industriële schuifpoort die voor uw toepassing geschikt is.

Uiteenlopende mogelijkheden voor een industriële schuifpoort

Naast de keuze uit een geïsoleerde of ongeïsoleerde industriële schuifpoort, kunt u onder andere opteren voor enkel- of meervleugelig, met of zonder loopdeur, een enkel of dubbel railsysteem en gedeeltelijke of volledige beglazing. Een industriële schuifpoort garandeert u jarenlang zorgeloos gebruik.

Verschillende railsystemen

Afhankelijk van uw toepassing kunnen schuifpoorten met een onder- en/of bovenrollend railstysteem worden uitgevoerd. Bij een bovenrollend railsysteem wordt de schuifdeur aan de onderkant geleid door geleidenokken. Bij een onderrollend railsysteem wordt de onderrail geplaatst in de vloer, zodat het railsysteem geen obstakel vormt voor verkeer. Om vuilophoping te voorkomen, wordt bij iedere schuifbeweging de rail schoongemaakt.

Geen bouwkundige situatie is hetzelfde

Omdat geen enkele bouwkundige situatie hetzelfde is, wordt iedere schuifpoort op maat geproduceerd. De poorten zijn leverbaar in grote afmetingen (deurhoogtes tot 10 meter zijn mogelijk) en worden in iedere gewenste RAL-kleur gepoedercoat. Dankzij de harde en gladde afwerking door de poedercoating is een schuifdeur eenvoudig te reinigen.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in het aanschaffen van een industriële schuifpoort? Of bent u benieuwd naar een van onze andere poorten, zoals van het merk Crawford? Dan bespreekt u met een van onze vakspecialisten de mogelijkheden voor uw situatie. Hiervoor neemt u contact met ons op via +32 (0)3 314 28 92. Wij zorgen voor service op maat.

Download hier uw PDF informatie:

Brabus schuifpoorten

Neem contact op

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak