Industriële schuifpoorten

Home » Schuifpoort

 

Voor het kopen van een industriële schuifpoort kunt u terecht bij Brabus in Sint-Lenaarts. In het gamma treft u niet geïsoleerde schuifpoorten, geïsoleerde schuifpoorten tot zelfs supergeïsoleerde schuifpoorten voor koel- en vriescellen en fruitbewaring. De poorten worden op maat gemaakt. Met de keuze uit diverse uitvoeringen kiest u altijd een industriële schuifpoort die voor uw toepassing geschikt is.

Uiteenlopende mogelijkheden

Naast de keuze uit geïsoleerd of ongeïsoleerd, kan u opteren voor enkel- of meervleugelig, met of zonder loopdeur, een enkel of dubbel railsysteem, gedeeltelijke of volledige beglazing, et cetera. Een industriële schuifpoort garandeert u jarenlang zorgeloos gebruik.

Verschillende railsystemen

Afhankelijk van uw toepassing kunnen schuifpoorten met een onder- en/of bovenrollend railstysteem worden uitgevoerd. Bij een bovenrollend railsysteem wordt de schuifdeur aan de onderkant geleid door geleidenokken. Bij een onderrollend railsysteem wordt de onderrail geplaatst in de vloer, zodat het railsysteem geen obstakel vormt voor verkeer. Om vuilophoping te voorkomen, wordt bij iedere schuifbeweging de rail schoongemaakt.

Geen bouwkundige situatie is dezelfde

Omdat geen enkele bouwkundige situatie dezelfde is, wordt iedere schuifpoort op maat geproduceerd. De poorten zijn leverbaar in grote afmetingen (deurhoogtes tot 10 meter zijn mogelijk) en worden in iedere gewenste RAL-kleur gepoedercoat. Dankzij de harde en gladde afwerking door de poedercoating is een schuifdeur eenvoudig te reinigen.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in het kopen van een schuifpoort? Dan bespreekt u met een van onze vakspecialisten de mogelijkheden voor uw situatie. Hiervoor neemt u contact met ons op via +32 (0)3 314 28 92. Ook als u op voorhand vragen heeft over een specifieke uitvoering van een schuifpoort belt u naar dit telefoonnummer.

Download hier uw PDF informatie:

Brabus schuifpoorten

Neem contact op

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak