Sectionale garagepoort kopen in Turnhout

N

specialist in verkoop

N

Naar wens aanpasbaar

N

Ruimtebesparend

Home » Sectionale garagepoort kopen Turnhout

 

Wanneer u een sectionale garagepoort wilt kopen en laten plaatsen bij u in Turnhout, kunt u terecht bij Brabus in Merksplas. Wij zijn gespecialiseerd in industriële poorten en garagepoorten. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen we voor de juiste poort voor uw pand en situatie. We bieden verschillende mogelijkheden aan, niet alleen voor de verkoop van poorten, maar ook voor de montage en het onderhoud ervan.

Een sectionale garagepoort kopen en laten plaatsen in Turnhout: wat zijn de voordelen?

Als u besluit om een sectionale garagepoort te kopen en laten plaatsen bij u in Turnhout, profiteert u van verschillende voordelen. Zo gaan de poorten verticaal open. De poort hangt op deze manier nooit schuin, waardoor u zowel aan de buiten- als de binnenkant ruimte bespaart. Ook zijn de garagepoorten zeer duurzaam, onderhoudsarm en zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden. Een ander voordeel is dat u de poort elektrisch en vanop afstand bedient. Zo opent u de poort vanuit de auto. Daarnaast is ook de hoge isolerende werking een reden dat veel mensen voor sectionale garagepoorten kiezen. Door de dubbele wanden met isolatiemateriaal kunt u de kou goed buiten houden.

Informeer naar onze mogelijkheden

Wilt u ook van bovenstaande voordelen profiteren en een sectionale garagepoort kopen en laten plaatsen bij u in Turnhout? Of heeft u interesse in een van onze andere poorten, zoals de Trafimatic Plus of onze Hörmann poorten? Dan helpen wij u graag verder! Informeer naar de mogelijkheden door te bellen naar +32 (0)3 314 28 92. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om uw wensen door te nemen en advies te geven. Samen komen we tot de geschikte poort voor uw situatie.

Neem contact op

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak