Sectionale garagepoorten

N

specialist in verkoop

N

Naar wens aanpasbaar

N

Ruimtebesparend

Home » Sectionale garagepoorten

 

Door het laten plaatsen van sectionale garagepoorten kunt u uw auto of andere spullen veilig en droog stallen. Bovendien hoeft u in de wintermaanden de ruiten niet te krabben en in de zomermaanden blijft de auto lekker koel. Bij Brabus bent u aan het juiste adres voor sectionaalpoorten. De garagepoort wordt speciaal voor u besteld, zodat u zeker bent van een poort die bij uw woning past.

Ontdek de voordelen van sectionale garagepoorten

Voordat u een sectionaalpoort laat plaatsen bij uw woning, wilt u natuurlijk meer weten over de voordelen. Deze zetten wij graag voor u op een rijtje. Deze poorten behoren tot de veiligste garagepoorten op de markt. Daarnaast gaan de sectionale garagepoorten verticaal open. Omdat de poort op geen moment schuin hangt, bespaart u zowel aan de binnen- als buitenkant ruimte. Bovendien zijn de sectionaalpoorten duurzaam, bestand tegen alle weersomstandigheden en zijn ze onderhoudsarm. Zo dragen sectionale garagepoorten bij aan uw comfort.

Uiteenlopende mogelijkheden voor uw sectionaalpoort

De keuze is reuze als het aankomt op sectionale garagepoorten bij Brabus in Sint-Lenaarts. U heeft de keuze uit tal van kleuren, motieven en afmetingen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw sectionaalpoort te automatiseren. Zo ja, dan kiest u uit verschillende bedieningsmogelijkheden, zoals een afstandsbediening, een app op uw smartphone of een codeklavier.

Interesse? Bespreek de mogelijkheden!

Kijkt u uit naar een sectionaalpoort die bij de stijl van uw woning past? Bespreek dan de mogelijkheden met de vakspecialisten van Brabus, waarna uw poort wordt besteld bij een gerenommeerde fabrikant. Als u op voorhand vragen heeft of meer informatie wilt, dan neemt u contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via +32 (0)3 314 28 92.

Neem contact op

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak