Service & herstellingen

Home » Service en herstellingen

 

Heeft uw garagepoort een veerbreuk en kan deze niet meer open? Is er een kabel kapot en kan uw poort niet meer eenvoudig open? Of is er een paneel van uw sectionaalpoort beschadigd? Brabus staat klaar met herstel, service en onderhoud aan poorten van de merken Crawford, Hörmann, Nowferm, Condor, Alpha, Marantec, ChamberChain, Sommer, Promatic en Supramatic. Wij depanneren snel en efficiënt!

Verleng de levensduur van uw poort(en) en voldoe tezelfdertijd aan de wettelijke verplichtingen

Wist u dat regelmatig onderhoud van uw sectionaalpoorten door gekwalificeerde technici wettelijk wordt gereglementeerd door de ARAB-wetgeving, het KB Machines en het KB Welzijn op het Werk? Om een feilloze mechanische werking te verzekeren is het van belang om uw poorten op regelmatige tijdstippen een onderhoudsbeurt te geven.

Sluit vandaag nog een onderhoudscontract af

Om zeker te zijn van betrouwbare poorten met een lange levensduur, sluit u een onderhoudscontract af met Brabus. Wij kunnen desgewenst ook onderhoud uitvoeren aan poorten die niet door ons werden geleverd en gemonteerd. Wij bundelen graag al uw poorten in één contract, zodat u zich verder geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud en veilig gebruik van uw sectionaalpoorten. Neem gerust contact op via +32 (0)3 314 28 92 om de mogelijkheden te bespreken.

Download hier uw PDF informatie:

Brabus onderhoudscontract

Neem contact op

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak