Toebehoren

Home » Toebehoren

 

Toebehoren

Brabus levert diverse toebehoren voor garagepoorten, zoals:

  • ALU panelen: open vlakken in een poort kunnen opgevuld worden met panelen. Deze panelen worden vaak opgevuld met glas voor voldoende lichtinval, maar opvullen kan ook met strekmetaal gedaan worden.
  • Loopdeur: in een sectionaalpoort kan een deur worden verwerkt. Deze deur kan apart gebruikt worden, zodat de poort niet steeds open hoeft voor een persoon. Deze loopdeur wordt vaak toegepast om de temperatuur binnen goed te houden, als er veel personen gebruikmaken van de deur of als nooddeur bij brand.
  • Vaste zijdeur: een deur vlak naast de poort. De deur is vervaardigd van hetzelfde materiaal als de poort zelf. Op die manier wordt de zijdeur mooi verwerkt.
  • Automatisch sluiten: deze optie wordt vaak gebruikt in de gemeenschappelijke garage van een appartementencomplex. De poort sluit automatisch zodra er een auto naar binnen of naar buiten gaat. De poort wordt voorzien van een sensor en blokkeert zodra er iets onder de poort wordt gedetecteerd. Daarnaast heeft de poort een knipper- of stoplicht aan beide zijden van de poort, zodat andere bestuurders gewaarschuwd worden bij het sluiten van de poort.
  • Motoren: voor het automatiseren van garagepoorten. De poort wordt met een motor aangedreven. De bedieningsmogelijkheden zijn gevarieerd. Er is keuze uit onder andere keuze een codeklavier, afstandsbediening, sleutelschakelaar en een app op de smartphone.

Welke toebehoren passen bij uw toepassing?

Bent u benieuwd welke toebehoren bij uw garagepoort van toepassing zijn? Bespreek dan de mogelijkheden met de vakspecialisten van Brabus.

Neem contact op

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak