Trafimatic Plus

N

specialist in verkoop

N

Naar wens aanpasbaar

N

Ruimtebesparend

Home » Trafimatic Plus

 

De Trafimatic Plus is een kanteldeur die binnen de gevel blijft. Het systeem is geruisloos en kent een uitstekende duurzaamheid. De Trafimatic Plus is bij uitstek geschikt voor frequent gebruik. Daardoor wordt er binnen parkeergarages vaak gekozen voor deze kantelpoort. Brabus is de enige verdeler van deze kantelpoorten in België.

Meer comfort met een kantelpoort van Trafimatic Plus

Gebruikers van de Trafimatic Plus ervaren veel comfort. Allereerst gaat de kantelpoort binnen 14 seconden geruisloos open. Daarnaast wordt door de integratie van twee sensoren aan de binnen- en buitenkant de veiligheid van goederen en gebruikers versterkt. Dankzij het plaatje op de kozijnaandrijving bent u altijd op de hoogte van de bedrijfstoestand, zoals handmatig bedrijf en de aanwezigheid van storingen. Bovendien past de kantelpoort perfect bij alle stijlen. Dit komt omdat de Trafimatic Plus verkrijgbaar is in alle RAL-kleuren en kan worden afgewerkt met hout, aluminium of met een geïntegreerde loopdeur.

Kies voor beproefde betrouwbaarheid

De kantelpoort is bedoeld voor intensief gebruik. Door de uitbalancering van contragewichten wordt de toegangspoort aangepast aan de situatie ter plekke. Dat terwijl de flexibiliteit en de betrouwbaarheid behouden blijven.

Neem contact met ons op voor advies op maat

Heeft u vragen over de Trafimatic Plus? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +32 (0)3 314 28 92. Onze specialisten in Merksplas, vlak bij Turnhout, vertellen u meer over de mogelijkheden van onze poorten en geven indien gewenst advies op maat. Samen vinden we de juiste industriële poort of garagepoort die past bij uw pand.

Neem contact op

  • Drop files here or
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

 

Bel ons gerust voor een vrijblijvende afspraak